Spuštena cijena! Luka i roditeljska svađa

Luka i roditeljska svađa

Što se dogodi kada roditelji danima ne razgovaraju? Kako to utječe na malenog Luku? Mogu li maleni zapravo biti veliki i pomoći u rješavanju roditeljske svađe?
Iako nam se često čine poput superjunaka, i roditelji su samo ljudi sa svojim manama i brigama. Ova topla priča zagrijat će vam srce i pokazati što je snaga obiteljske ljubavi!

Više detalja

80,10 KN

-10%

89,00 KN

Podaci

Autor Sanja Polak
Broj stranica 24
Širina (cm) 24,5
Visina (cm) 29,5
Godina izdanja 2020

Više informacija

Dobra suradnja sa Sanjom Polak se nastavlja pa njezinim serijalima Upoznajemo osjećaje i Moj svijet vrlina dodajemo novi – S vrlinama u bolji svijet! U ovom ćemo serijalu kroz četiri slikovnice upoznati Vitu i Luku koji će najmlađim čitateljima pomoći razumijeti zašto nije lijepo govoriti ružne riječi, kako prebroditi roditeljsku svađu, kako surađivati s drugima te kako prihvatiti drugačije od sebe.


Ove tople priče obogaćene su prekrasnim ilustracijama akademske slikarice i iskusne ilustratorice Sanje Pribić, a tiskane posebnim fontom Omo Typeom, čime su prilagođene za čitanje osobama s disleksijom i teškoćama u čitanju.


„Svakim novim danom nadao sam se da će se tata i mama pomiriti. Ali svako je jutro donijelo novu šutnju između njih dvoje. U našem stanu osjećao sam se pusto i usamljeno”.
Što se dogodi kada roditelji danima ne razgovaraju? Kako to utječe na djecu? Mogu li maleni zapravo biti veliki i pomoći u rješavanju roditeljske svađe? Slikovnica Luka i roditeljska svađa pomoći će djeci shvatiti da i roditelji, koliko god nam se ponekad činili poput superjunaka, imaju svoje brige i mane, dok će odraslima pomoći razumijeti kako se najmlađi osjećaju u trenutcima kada domom zavlada neugodna tišina. Učeći nas da nijedan problem nije nesavladiv, ova će nam topla priča zagrijati srce i naučiti što je prava snaga obiteljske ljubavi!
„Sljedećega sam dana pozvao mamu i tatu na obiteljski sastanak. Zamolio sam ih da me ne prekidaju, nego da me ozbiljno saslušaju. Još jedanput sam im ponovio sve što sam mislio. (…) Mama me zagrlila. Onda me i tata zagrlio. Primio sam mamu za ruku. Pa onda i tatu za ruku. I onda sam njihove ruke spojio (…)”.

Iz serijala S vrlinama u bolji svijet pogledajte još i: Vita ne govori ružne riječi