Uvjeti kupnje:

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučitelj knjiga je Extrade d.o.o. Kastav, a kupac robe je posjetitelj internet stranica koji odabere barem jednu knjigu, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga isporučitelju.

Naručivanje:

Narudžbe knjiga zaprimaju se elektronskim obrascem i neopozive su. Ukoliko isporučitelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene knjige, isporučiti će one koje može. S isporukom tih knjiga poslati će kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih knjiga.

Otprema:
Otprema knjiga je u principu poštom preporučeno. Knjige će biti zapakirane tako da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja knjiga provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac ni nakon sedam (7) dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od isporučitelja, mora ga obavijestiti kako bi isti mogao poduzeti radnje da se posiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Plaćanje:
Naručene knjige kupac će isporučitelju platiti bankovnim transferom na osnovi narudžbe.