Spuštena cijena! Robert Ludlum: Prometejeva prijevara

Robert Ludlum: Prometejeva prijevara

Nicholas Bryson proveo je niz godina kao supertajni operativac u najtajnijoj od svih svjetskih tajnih agencija poznatoj jedno po nazivu Uprava. No nakon jedne naizgled neuspjele operacije biva umirovljen i dobiva novi identitet.

Poslije nekoliko godina pronalazi ga CIA i otkriva mu da Uprava zapravo nije bila ono za što se izdavala, da je bio pijun u zamršenoj igri koja je bila usmjerena protiv interesa njegove vlastite zemlje. Srušenih ideala Bryson se daje u očajničku potjeru za ostacima Uprave, gonjen bijesom, ali još više željom da pronađe pravu istunu, a time i vrati smisao svojem životu.

Sve što je mislio da zna sada je u pitanju. Bryson se našao sam u pustoši zrcala, ne znajući što je istina, a što nije.

Ono što otkriva seže daleko dublje od onoga što možemo zamisliti.

Više detalja

89,10 KN

-10%

99,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum
Broj stranica 512
Širina (cm) 13,50
Visina (cm) 20,50
Uvez Meki
Barcode 9789532400755

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times