Spuštena cijena! Robert Ludlum: Parsifalova slagalica 1-2

Robert Ludlum: Parsifalova slagalica 1-2

Mihail Havliček je kao dijete preživio divljanje SS-trupa u Lidicama. Amerika mu daje šansu za nov život i on postaje Michael Havelock i jedan od njzinih najboljih tajnih agenata. Sjajnu karijeru prekida nasilna smrt voljene žene. Michael se pokušava pomiriti s okusoom gorčine i poraza, svjestan ledene samoće koju je samo jedna žena, poslije Lidica znala i mogla izbrisati.
No, Jenna Karas, njegova ljubav, je živa...Michael kreće u grozničavu potragu za njom i pri tom se upliće u surove igre moćnika i njihove "više interese", u ludilo čovjeka koji u svojim rukama drži konce globalne politike i nuklearnog arsenala. Spašavajući svoju ljubav i svoj život, Michael će odlučivati i o sudbini svijeta.

Više detalja

116,10 KN

-10%

129,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum
Broj stranica 320 i 304
Širina (cm) 13,50
Visina (cm) 20,50
Uvez Meki
Barcode 9789532400649

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times