Spuštena cijena! Robert Ludlum: Lazarova osveta

Robert Ludlum: Lazarova osveta

Radikalni antiglobalisti povezuju se s tajanstvenom osobom, Lazarom, i njegovim pokretom te diljem svijeta organiziraju prosvjede protiv suvremene tehnologije. Istodobno, nižu se tragične nesreće u nanotehnološkim središtima u cijelom svijetu, u kojima na strašan način stradava mnoštvo nedužnih ljudi.
Svi pokušaji razotkrivanja te opasne skupine i njhovih stvarnih ciljeva propadaju. Po nalogu predsjednika SAD-a u akciju stupa operativac tajne službe i liječnik Jon Smith, koji umalo i sam postaje Lazarovom žrtvom.

Više detalja

110,00 KN

-50%

220,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum i Patrick Larkin
Broj stranica 368
Širina (cm) 16,50
Visina (cm) 24,50
Uvez Tvrdi
Barcode 9789532400540

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times