Spuštena cijena! Robert Ludlum: Chancellorov rukopis

Robert Ludlum: Chancellorov rukopis

Peter Chancellor postao je pisac bestselera jer je to jedini način da svijetu kaže stravičnu istinu o kojoj svi još živući svjedoci, uplašeni, šute. To je njegov izlaz iz pozicije osujećenosti i ulaznica u sjajni svijet uspjeha, novca, filma, hollywoodskog sexa...

To je ujedno i ulaznica u osobni pakao, plaćen smrću voljene žene, u svijet surovih obračuna, globalnih intersa i zavjere, u koju je Peter, ne tražeći i ne znajući to, uvučen. Jer ubijen je i čovjek koji je godinama u svojoim rukama držao uzde tamne, zastrašujuće strane američke špijunaže.

Istražujući i pišući novu knjigu on nesvjesno pogađa istinu, prepoznaje zavjeru u zavjeri, i zato mora umrijeti...

Više detalja

110,00 KN

-50%

220,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum
Broj stranica 448
Širina (cm) 16,50
Visina (cm) 24,50
Uvez Tvrdi
Barcode 9789532400502

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times