Spuštena cijena! Robert Ludlum: Matareški krug

Robert Ludlum: Matareški krug

Američki general i vrhunski ruski znanstvenik, oba zagovaratelji svjetskog mira, ubijeni su svaki u svojoj zemlji, a dokazi u oba slučaja upućuju na nedjelo vrhunskih špijuna suprotne velesile: Talenjekova iz Rusije i Scofielda iz Amerike. Dva smrtna neprijatelja, među kojima stoji prolivena krv njihovih najdražih, morat će ipak pronaći modus međusobne suradnje za dobrobit ćovječanstva, dobrobit koja nadilazi nacionalnu i blokovsku pripadnost.
Jer neprijatelj, koji je u želji za dominacijom cijelim svijetom izbrisao sve granice, pruža svoju ruku iz gotovo stoljeća starog korzikanskog zgarišta koje čuva jezivu tajnu. Njezino otkrivenje donosi SMRT.....

Više detalja

110,00 KN

-50%

220,00 KN

Podaci

Autor Robert Ludlum
Broj stranica 574
Širina (cm) 16,50
Visina (cm) 24,50
Uvez Tvrdi
Barcode 9789532401059

Više informacija

The New York Times BESTELLER

Robert Ludlum jedan je od najčitanijih pisaca današnjice. Autor je mnogoborojnih romana, a svaki od njih bio je bestseler New York Timesa. Njegovi romani objavljeni su u više od 40 zemalja. Broj primjeraka njegovih tiskanih knjiga procjenjuje se između 300 i 500 milijuna primjeraka. Prema njegovim knjigama snimane su serije i filmovi od kojih je najpoznatiji serijal filmova originalnog naziva The Bourne Trilogy. Na nekim knjigama surađivao je sa najpoznatijim piscima današnjice.

Najbolji među najboljima - The Daily Telegraph

Nikad nemojte započeti čitanje ludlumovog romana ako slijedeće jutro morate na posao - Chicago Sun-Times